CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Més de 139 joves participen en el Nadal Inno-TiC, un conjunt d’activitats per a joves dut a terme el passat 29 de desembre, a la plaça del Gas

Durant les vacances de Nadal,  l’Ajuntament de Sabadell ha ofert activitats per a joves dins el programa Sabadell Il·lumina. Les activitats lúdiques i alhora pedagògiques desenvolupades el divendres 29 de desembre a la plaça del Gas, impulsades per la Regidoria d’Innovació i Ciutat, han servit per difondre i sensibilitzar la ciutadania al voltant de la innovació, les noves tecnologies i la sostenibilitat.

Tot i que la majoria d’activitats programades han estat per a públic de totes les edats, s’ha intentat complementar la jornada amb activitats molt més enfocades a públic adolescent i juvenil com, per exemple, la reunió de Lomons amb la coneguda youtuber Leopolda Olda, on s’ha debatut amb els joves participants sobre aspectes de la vida que els poden preocupar com, per exemple, estudis, sexe o família.

Continuar llegint

10/01/2018: Acte públic lliurament premis Concurs #CoinnovemSabadell d'idees, prototips i productes innovadors per al desenvolupament urbà

L'AMPA de l'Escola Enric Casassas de Sabadell, amb la candidatura "Dels videojocs als serious games a l'aula" i Juan Carlos Rubio Ferrer, amb la candidatura "Contadores virtuales con tecnología Blockchain", guanyadors del concurs #CoinnovemSabadell d'idees innovadores pel desenvolupament urbà.

L’acte institucional de veredicte i lliurament dels premis del concurs d'idees innovadores pel desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell, organitzat per la regidoria d’Innovació i Ciutat de l’Ajuntament de Sabadell, ha tingut lloc el dimecres 10 de gener de 2018 (19.00 hores, Auditori del Casal Pere Quart, Rambla, 69, Sabadell).

L'acte ha inclòs una ponència d'en Francesc Mauri, geogràf i meteoròleg a TV3 i Catalunya Ràdio, sobre "Reptes urbans al voltant del canvi climàtic i la mobilitat sostenible".

 

Continuar llegint

Taller d'innovació urbana en el marc del projecte Triangulum el 13 i 14 de novembre 2017

 

La Biblioteca del Vapor Badia acull aquestes jornades de formació i co-disseny, obertes a la ciutadania i entitats de la ciutat i que comptaran amb la participació dels Alcaldes de Sabadell i d'Eindhoven (Països Baixos). El projecte Triangulum està finançat pel programa Horitzó 2020 de la Comissió europea. El disseny i organització del taller compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

 

 

Continuar llegint

Programa del #Sabatic17

Aquí podreu trobar totes les activitats, tallers i exposicions que es duran a terme durant el dissabte, 2 de setembre, al Saba-TiC, dins la Festa Major de Sabadell. Us hi esperem als Jardins de l'Espai Cultura! (c/d'en Font, 25)

Continuar llegint

Escaneig 3D i concurs de disseny 3D al #sabatic17

L'activitat que l'any passat va tenir tant d'èxit, l'escaneig 3D del rostre de ciutadans i ciutadanes de Sabadell, es repeteix en el Saba-TiC 2017 el proper 2 de setembre. Les persones que hi estiguin interessades, hauran d'adreçar-se a l'estand d'Espai Creactiu i seran escanejats pels professionals.

També hi haurà un taller de disseny 3D i un concurs de la mà d'Espai Creactiu, que organitza tallers per a dues franges d'edat i on els participants seran candidats a guanyar un llapis 3D i un val de 100€ per a impressions 3D a la seva botiga.

Continuar llegint

Ja tenim el calendari d'activitats del #sabatic17

Ja podeu consultar el calendari d'activitats que us esperen en la 2ª edició del Saba-TiC, per la Festa Major de Sabadell 2017.

Si voleu descobrir com les noves tecnologies ens acompanyen i ens poden acompanyar en el nostre dia a dia, esteu diposats a conèixer la vessant més innovadora de moltes empreses locals i de l'entorn i, per suposat, si voleu experimentar-les en algun dels tallers que s'organitzen en aquesta jornada, us esperem el proper 2 de setembre als Jardinets de la Fundació Sabadell (c/d'en Font, 25)

Continuar llegint