Ja tenim el calendari d'activitats del #sabatic17

Ja podeu consultar el calendari d'activitats que us esperen en la 2ª edició del Saba-TiC, per la Festa Major de Sabadell 2017.

Si voleu descobrir com les noves tecnologies ens acompanyen i ens poden acompanyar en el nostre dia a dia, esteu diposats a conèixer la vessant més innovadora de moltes empreses locals i de l'entorn i, per suposat, si voleu experimentar-les en algun dels tallers que s'organitzen en aquesta jornada, us esperem el proper 2 de setembre als Jardinets de la Fundació Sabadell (c/d'en Font, 25)

Restart Party al Saba-TiC, Festa Major de Sabadell 2017

En el marc de la Festa Major de Sabadell aquest 2017, tindrem la col·laboració de Restarters de Barcelona organitzant una "Restart Party" el proper 2 de setembre de 10h a 13h al Saba-TiC.

En què consisteix aquesta "festa"? Es tracta d'un grup de voluntaris amb habilitats tècniques que ajudaran a les persones assistents a reparar els aparells electrònics espatllats.

Si estàs interessat en viure l'experiència, tant com a reparador com a participant, en aquesta notícia trobaràs la informació per a inscriure't.

Inscripcions obertes per als tallers de Programació i Tinyteles al #sabatic17

Ja us podeu inscriure a dos dels tallers gratuïts que s'ofereixen, en el marc de la Festa Major de Sabadell de 2017, dins el Saba-TiC. Les places són limitades.

Si voleu aprendre a programar i us interessa el computational thinking, tens la oportunitat d'assistir al taller "L'hora del codi" amb la col·laboració de l'empresa "Codelearn". Si, en canvi, prefereiu desenvolupar altres capacitats més artístiques, l'equip de "Tinyteles" ofereix la possibilitat d'endur-vos a casa un peça musical gravada per vosaltres mateixos en una petita tele DIY.

Concurs #CoinnovemSabadell

Concurs per a premiar les idees més innovadores per al desenvolupament urbà #CoinnovemSabadell, amb la voluntat de promoure la participació ciutadana i retenir el talent innovador del teixit socioeconòmic local i comarcal.

La Nit la Ciència ja té blog

S’ha publicat el blog de la Nit de la Ciència on es pot trobar tota la informació pròpiament del projecte, de les activitats previstes, les beques i premis que s’atorgaran, així com les formes d’implicar-se en aquesta iniciativa.