PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Més de 139 joves participen en el Nadal Inno-TiC, un conjunt d’activitats per a joves dut a terme el passat 29 de desembre, a la plaça del Gas

De la mà de Codelearn, els joves han pogut gaudir d’un taller d’edició de fotografia, on els participants han escollit d’entre quatre imatges de llocs rellevants de la ciutat de Sabadell per poder elaborar la seva felicitació de Nadal. També hi ha hagut una paradeta de robòtica, on han conegut robots seguidors de línies o bé fruita que permet fer música, actuant com un teclat després de connectar-hi un placa electrònica.

Una de les activitats amb més participants, ha estat un taller de construcció d’helicòpters amb energia solar, en aquest cas ha estat Econimbus qui l’ha desenvolupat. A més, els Restarters de Barcelona, han ofert un taller de reparació d’aparells electrònics, amb l’objectiu de lluitar contra l’obsolescència programada i  conscienciar als assistents que, de vegades, pot ser molt fàcil allargar la vida dels nostres dispositius i reduir, així, la generació de residus.

L’activitat “Nadal Inno-TIC” s’ha dut a terme amb la col·laboració i suport del Museu del Gas, qui també ha participat oferint una activitat sobre energia i sostenibilitat a través d’un aplicatiu a la tauleta.

Amb una assistència prou satisfactòria en aquest Nadal Inno-TiC, s’espera repetir l’any vinent amb noves activitats que serveixin per acostar les noves tecnologies als joves, donant-los noves eines i possibilitats tecnològiques per al seu futur.