PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Millores en la mobilitat de la Concòrdia i altres punts de la ciutat

Aquesta cruïlla és un punt de mobilitat molt concorregut de Sabadell ja que, pel que fa al volum de vehicles és un dels enllaços principals entre els barris de la Concòrdia i Can Rull, així com una sortida alternativa cap a la Ronda d’Europa. Pel que fa a vianants, i donada la proximitat de centres educatius com ara l’Escola Concòrdia i l’Escola Santa Clara, així com de centres esportius (Club Natació Sabadell) es tracta de passos de vianants utilitzats amb elevada intensitat i, especialment, a les hores d’entrada i sortida dels centres educatius. 

Per aquests motius s’ha considerat convenient la semaforització de la cruïlla, ordenant així la circulació de vehicles i de vianants.

Així mateix durant el proper any i com a resultat de les millores presentades per l’empresa adjudicatària del manteniment i conservació de la semaforització del trànsit de la ciutat es realitzaran tota una sèrie d’actuacions de millora en els sistemes de regulació semafòrica de Sabadell.

En aquest sentit es procedirà a la renovació de 19 reguladors semafòrics amb sistemes de centralització.

Igualment s’ampliaran els sistemes de detecció i seguiment del trànsit mitjançant la instal·lació de 20 detectors per infrarojos o microones i 50 detectors electromagnètics. L’objectiu d’aquesta actuació és que amb aquests elements disposar d’un mapa d’informació del trànsit en temps real de les principals vies de la ciutat que permeti optimitzar el temps semafòric. A més, es vol elaborar un històric de variacions de la intensitat de trànsit i actuar per millorar la fluïdesa de circulació de la ciutat.

També està previst realitzar la integració de les diferents tecnologies de gestió del trànsit, que permetran disposar de la informació centralitzada i actuar amb major rapidesa davant d’incidències en la mobilitat de la ciutat.