PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Ja es poden comprar les entrades pel Sabadell Smart Congress, que tindrà lloc el 8 i 9 d'abril a Fira Sabadell

 

 

Ja està disponible la web del Sabadell Smart Congress 2013. Congrés Internacional de ciutats intel·ligents que tindrà lloc a Fira Sabadell els propers 8 i 9 d'abril. La pàgina també permet la compra d'entrades per a poder assistir al congrés, reserva d'stands, i informació sobre les visites a les realitats "Smart" de la ciutat de Sabadell que es faran durant l'esdeveniment. Les entrades que es proposen poden ser d'un dia o de dos en funció de les preferències del visitant,  amb  descomptes importants per compra anticipada (abans del 10/03/13) i a estudiants i altres col·lectius que conformen el públic objectiu del Congrés.

El Sabadell Smart Congress ja té confirmada l'assistència de diversos ponents de projecció nacional i internacional: entre ells destaquen Jeremy Rifkin, José María Gay de Liébana, l'Alcalde de Santander, Iñigo de la Serna, i representants d'empreses i institucions rellevants en l'univers de les "smart cities", com Telefonica, IBM, Ros Roca, Sanitas, Endesa i la Corporació Sanitària Parc Taulí.

Aquest congrés també inclou un concurs d'apps (aplicacions per telèfons mòbils intel·ligents), on la millor app presentada es recompensarà amb un premi en metàl·lic de 1.500 euros. Les inscripcions a aquest concurs estan obertes fins el 15/03/13 a través de la pàgina web del Congrés.

Al Sabadell Smart Congress hi participaran com a patrocinadors empreses líders el desenvolupament de projectes vinculats a l'univers de les "smart cities", entre les quals destaquen el Banc Sabadell, Telefonica, Philips, Ros Roca i FCC, i compta amb el suport institucional i tècnic de l'Institut Català de l'Energia, la Diputació de Barcelona, JC Decaux, Parc de Recerca de la UAB, Localret i el Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya, entre d'altres entitats.

Les empreses tenen a la seva disposició diferents espais a la nau central de Fira Sabadell en els que podran exposar durant el Congrés els seus productes i projectes relacionats amb el món de les ciutats intel·ligents.

Per a qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb l'organització del Sabadell Smart Congress, a smartcity@ajsabadell.cat o als telèfons +34 93 745 3371 / +34 93 745 3262.  Tota la informació de l'esdeveniment està disponible a http://www.sabadellsmartcongress.com