PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

El Vapor Llonch reuneix el sector de la gestió de recursos energètics a Fira Sabadell

El Vapor Llonch reuneix avui a partir de les 11 del matí i fins a les 13 hores prop de 70 empreses i professionals vinculats a la gestió de recursos energètics en una jornada a Fira de Sabadell organitzada per l’Ajuntament de Sabadell i conduït pel periodista Xavier Grasset.

http://www.vaporllonch.net/vaporllonc/assets/P%C3%A0g%202%20gran.jpgLa jornada començarà amb la benvinguda a l’alcalde, Joan Carles Sánchez, per a continuació fer-se la presentació del contingut del mapa i la classificació dels perfils professionals obtinguts del treball de recerca elaborat pel Vapor Llonch, juntament amb les aportacions en aquesta fase d’identificació d’entitats de l’àmbit tecnològic i representants del negoci d’eficiència energètica i sector estretament vinculats.

Aquest treball de recerca i la jornada formen part del projecte “Millora i noves implementacions d’instruments de competitivitat de les empreses”, que està subvencionat per diversos organismes i entitats d’àmbit nacional i europeu.

La jornada, que es pot seguir per Twitter a través del hasthag #REnergeticSBD, comptarà també amb una sèrie de ponències relacionades amb la temàtica. Està prevista la ponència “Autoconsum elèctric: estat de la qüestió” a càrrec de la gerent del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, Núria Cardellach. A continuació la cap de projectes en energia de la Fundació Privada ASCAMM, Clara Ferrer pronunciarà la conferència “Edificis d’energia quasi nul·la (nZEB). Què són i com hi arribarem?”. També es comptarà amb la intervenció de Marta Escamilla, responsable de la unitat de sostenibilitat del Centre Tecnològic LEITAT amb la ponència “Auditoria energètica, una eina per millorar la competitivitat empresarial”. La cloenda de la jornada anirà a càrrec del secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, Carles Sala i Roca.

Programa de la jornada:

Font: http://www.sabadellinforma.com