PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Sabadell celebra la 11a Setmana de l’Energia i el Canvi Climàtic

Sabadell celebra del 15 al 21 de juny la 11a edició de la Setmana de l'Energia i el Canvi Climàtic, amb un programa d'actes molt varial i que s'emmarquen en la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Les activitats informatives, culturals, lúdiques i tècniques apropen els principis de l'estalvi i l'eficiència energètiques a tota la ciutadania i la importància d’un nou model energètic i de les energies renovables. Els actes es desenvolupen a diferents espais de la ciutat com el Casal Pere Quart, el Museu del Gas, Parc Central del Vallès, la Cambra de Comerç de Sabadell, el Centre Empreses Industrials de Can Roqueta, etc. 

Hi ha previstes diverses activitats. Entre elles destaquem la jornada “Millora de la competitivitat en el sector infustrial mitjançant l'autoconsum fotovoltaic”.

Les activitats infantils es desenvolupen a la plaça del Doctor Robert i compten amb un inflable, una exposició energètica interactiva, etc. 

Al Casal Pere Quart, el dia 16 de juny va haver una Sessió d'Estalvi energètic a la llar-Comptadors Intel·ligents i el 17 de juny, l'Energia a debat, amb una xerrada prèvia, el passi d'un documental i seguit per un debat. 

La 11a Setmana de l'Energia i Canvi Climàtic ha estat aprovada per la UE com a part de la Setmana Europea de l'energia 2015.

Més informació:

https://ca.sabadell.cat/Energia/p/setmanaenergia_cat.asp