PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

DRIVE IN a Sabadell, cinema al carrer des del teu cotxe

El proper 1 de gener de 2017 l’Ajuntament de Sabadell organitza la projecció gratuïta de les pel·lícules: 

Els Minions i Grease a l’aparcament de l’Eix Macià de Sabadell (Av. Paraires amb Lluís Companys) de 19h a 23:30h, per veure des del cotxe.

L’activitat consistirà en anar amb el teu cotxe a aquest aparcament i el personal encarregat de la logística de l’acte, us facilitarà l’accés a la zona de projecció i les indicacions per a gaudir de l’experiència.

L’entrada és gratuïta i es requereix fer una pre-reserva a l’espera de la confirmació per part dels organitzadors donat que l’aforament és limitat i que hi ha dues sessions. Presentant el correu de confirmació el dia de l’activitat, es dispensaran crispetes i beguda gratuïts.

La visualització de les pel·lícules serà efectiva per a les persones que estiguin assegudes a la part davantera del cotxe.

Aqui teniu les instruccions d'ús pels assistents a l'esdeveniment:

Indicacions per l'aparcament:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

· Per accedir al recinte caldrà mostrar el registre d’inscripció a Eventbrite (per les persones inicialment incloses en llista d’espera, el correu electrònic rebut confirmant la inscripció).

· L'accés dels vehicles tindrà lloc per l'entrada de l'avinguda Lluís Companys / Via Augusta, a partir de les 17:00 (1a. sessió o 1a.+2a. sessió) i de les 21:00 (només 2a. sessió). 

· Els vehicles s’estacionaran d’acord amb l’ordre d’arribada, de manera que els que arribin amb més antel·lació tindran una millor localització.

· La sortida dels vehicles un cop acabada la 1a. sessió (20:30) tindrà lloc per l'Avinguda Paraires/Via Augusta. Igualment pel que fa a la sortida de la 2a. sessió (23:20). La sortida dels vehicles es farà de forma esglaonada i ordenada, començant per les places més properes a la zona de sortida, mentre els vehicles més allunyats esperaran el seu torn sense fer cap maniobra. Caldrà seguir en tot moment les instruccions del personal del servei d'aparcament.

· Llevat d'urgències, no es podrà sortir del recinte amb el vehicle un cop iniciada cada sessió.

· Caldrà seguir en tot moment les indicacions del personal del servei d'aparcament que estarà present durant l'esdeveniment.

· Caldrà limitar l'encesa dels motors dels vehicles al mínim indispensable, utilitzant només la corrent elèctrica proporcionada per la bateria del cotxe si aquest ho permet. Portar roba d'abric (temperatura exterior prevista 8-10ºC). Per part de l’organització es disposarà d’un número molt limitat de mantes que es podran posar a disposició dels assistents.

· L’àudio de la projecció només es podrà escoltar a través d’aparells de ràdio (a l’inici de la projecció s’informarà per pantalla del dial que caldrà sintonitzar).

· Els vehicles s'hauran de situar en forma de "ventall", segons el croquis adjunt:

http://sabadell.cat/images/cotxes%20drive%20in.png

· Els vehicles que assisteixin a les 2 sessions hauran d'estacionar al fons del recinte, en la zona més allunyada de la sortida (Avinguda Paraires/Via Augusta).

· Els vehicles tipus furgoneta o tot-terreny hauran d'estacionar als extrems per no perjudicar la visió dels vehicles turismes, d'acord amb les instruccions que rebin del personal del servei d'aparcament.

· S'oferirà gratuïtament una bossa de crispetes i 2 begudes (sucs/aigües) per vehicle i sessió, únicament contra presentació del registre d'inscripció a l'esdeveniment (per les persones inicialment incloses en llista d’espera, el correu electrònic rebut confirmant la inscripció).

La programació és la següent:

19h-20: 30h: Els minions (pel·lícula d'animació sinopsi: La història dels Minions es remunta al principi dels temps. Van començar sent organismes grocs unicel·lulars que van evolucionar a través del temps, posant-se sempre al servei dels amos més menyspreables. Davant la seva incapacitat per mantenir a aquests amos - des del T. Rex a Napoleó -, els Minions acaben trobant-sols i cauen en una profunda depressió. No obstant això, un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel Stuart i el adorable Bob, emprèn un emocionant viatge per aconseguir una cap a qui servir, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York en els anys seixanta, per acabar al Londres de la mateixa època, on hauran d'enfrontar al major repte fins a la data: salvar la raça Minion de l'aniquilació)

 

21h-23: 20h: Grease (sinopsi: Estiu de 1959. Sandy (Olivia Newton John) i Danny (John Travolta) han passat un romàntic i meravellós estiu junts, però, quan les vacances s'acaben, els seus camins se separen. Inesperadament, tornen a veure a l'institut Rydell, però l'actitud de Danny ja no és la mateixa: ja no és el noi encantador i atent que va enlluernar a Sandy; ara és cregut i insensible.