PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Inscripcions obertes per als tallers de Programació i Tinyteles al #sabatic17

En la 2ª Edició del Saba-TiC, una mostra interactiva d'eines digitals i tecnològiques innovadores, s'oferirà la possibilitat de realitzar diversos tallers, entre ells el taller de "L'hora del codi" i el de "Tinyteles".

Taller d'introducció a la programació: L'hora del codi

Es durà a terme el matí de dissabte 2 de setembre de 2017, té una durada de dues hores i cal fer inscripció prèvia aquí. Els participants aprendran a programar d’una manera amena i divertida que estimuli la seva intel·ligència i creativitat. Amb les activitats que es realitzaran durant el taller, els alumnes s’iniciaran en el camí del pensament computacional, una tècnica de solució de problemes que utilitza mecanismes i conceptes informàtics. El pensament computacional és una habilitat transversal, com llegir escriure, que serveix en qualsevol ocupació i és per aquest motiu que resulta tant important desenvolupar-la.

Concretament s'aprendrà:

  1. A fer els propis programes de manera independent
  2. Els conceptes teòrics, mètodes i tècniques per a treballar de manera autònoma
  3. A llegir i interpretar els programes escrits per els mateixos participants i per altres

Està adreçat a nens/es a partir de 9 anys.

Taller de Tinyteles

Aquest taller que es desenvoluparà durant la tarda del mateix dia, consisteix en la generació i construcció d'una peça sonora i visual única, on els participants gravaran i editaran els seus sons. D'aquesta manera, s'aprendran els conceptes bàsics de la gravació i l'edició de so, a través de l'estimulació de l'escolta activa. Els assistents, podran emportar-se a casa una petita tele feta a mà amb la gravació realitzada durant el taller.

El públic destinatari és tothom que tingui uns coneixements informàtics bàsics i, la durada del mateix, serà de quatre hores. Caldrà inscripció prèvia.

El nombre de participants per taller és limitat, per aquest motiu, la inscripció no serà vàlida fins que no es rebi un correu de confirmació abans del dia 2 de setembre de 2017, quan s'hagin comprovat les places disponibles per ordre d'arribada.

LES INSCRIPCIONS PRÈVIES FINALITZEN EL DIA 1 DE SETEMBRE, A LES 15H.

DONAT QUE HI HA PLACES VACANTS, PODEU INSCRIURE'US EL MATEIX DIA 2, A L'ESTANT DE L'EXPOSITOR CORRESPONENT.