PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Escaneig 3D i concurs de disseny 3D al #sabatic17

Dins l'oferta d'activitats del Saba-TiC, es repeteix l'escaneig 3D del rostre de persones i el concurs i taller de disseny 3D, Espai Creactiu és qui ofereix aquesta possibilitat als ciutadans i ciutadanes que visitin la mostra d'eines tecnològiques, que es durà a terme el proper 2 de setembre als Jardins de l'Espai Cultura (c/d'en Font, 25) en el marc de la Festa Major de Sabadell, en horari de 10 a 19h.

L'Espai Creactiu organitza dos tallers de disseny 3D oferint la possibilitat a tots els participants, de guanyar un llapis 3D i un val de 100€ per a fer impressions 3D a la seva botiga, trobareu les bases a la seva web. Espai Creactiu és una empresa sabadellenca que aposta per la cultura maker, posant a l'abast de les persones un espai on poder fabricar, intercanviar experiències i crear una base de coneixement relacionat amb la impressió 3D, tall làser, entre d'altres.

Els tallers de disseny 3D requereixen inscripció prèvia, hi ha dues categories: nens i nenes de 8 a 12 (d'11 a 12:30h), i de 13 a 16 anys (de 12:30 a 14h). Les dues categories optaran a un premi d'un llapis 3D, és una eina fàcil d'utilitzar i que permet crear objectes en 3D a partir de dissenys personalitzats. A més, la categoria dels més grans optarà també a un val de 100€ per a impressions 3D a la botiga d'Espai Creactiu. Tots els participants, però, tindran l'opció d'imprimir el seu disseny, de forma gratuïta, passada la Festa Major.

A més, oferirà la possibilitat als interessats d'escanejar-se el rostre i obtenir la reproducció d'un mateix, recollint-la a la seva botiga, passada la Festa Major. Els escanejos es realitzaran dissabte dia 2, de 16 a 18h.

LES INSCRIPCIONS PRÈVIES FINALITZEN EL DIA 1 DE SETEMBRE, A LES 15H.

DONAT QUE HI HA PLACES VACANTS, PODEU INSCRIURE'US EL MATEIX DIA 2, A L'ESTANT DE L'EXPOSITOR CORRESPONENT.

Podeu dirigir-vos a aquest correu per a qualsevol consulta relacionada: innovacio@ajsabadell.cat.