PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Es convoca una trobada per a les persones que s’hagin pogut sentir agredides o violentades l’1-O

El proper 10 d’octubre, a les 7 de la tarda, el Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach

trobadaagreditsEl proper 10 d’octubre, a les 7 de la tarda, el Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 42) serà l’espai de la convocatòria oberta que ha organitzat l’Ajuntament de Sabadell, per a totes les persones que el passat 1 d’octubre patissin agressions físiques o se sentissin violentades pels episodis de violència que van tenir lloc, principalment, a l’escola Nostra Llar.

Tal i com ha comentat Míriam Ferràndiz, regidora de Drets Civils i Gènere, “després d’episodis com els de l’altre dia, és important tenir un espai de suport, confiança i cures, per tal de seguir defensant els nostres drets de forma col·lectiva”.

L’objectiu d’aquesta trobada és detectar i reunir a totes les persones afectades per tal de poder posar en marxa els serveis necessaris per a donar-los suport i assistència.

La trobada comptarà amb la presència de membres del Col·legi d’Advocats de Sabadell –per explicar quina és la situació des d’un punt de vista legal- i membres de la Plataforma de defensa dels Drets Humans SomDefensores.