PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dues propostes de circ, aquest dissabte a Ca l’Estruch

Al matí, circ en família i, a la tarda, assaig obert...

Al matí, circ en família i, a la tarda, assaig obert

circfamilia19El dissabte 21 d’octubre l’Estruch oferirà dues activitats diferents que il·lustren la varietat de línies de treball sobre les quals el centre de creació aposta respecte a les arts escèniques: la creació de públic i la producció d’espectacles.

A les 11 del matí, a la Vela, l’Associació Tub d’Assaig organitza una activitat que uneix infants i adults en un projecte comú: enfrontar-se al “més difícil encara” des del centre de la pista. Amb el guiatge dels professionals de Tub d’Assaig, podran aprendre l’art de l’acrobàcia, del pal xinès i dels jocs malabars, faran equilibris sobre objectes i comprovaran què se sent en enfilar-se al trapezi i a les teles aèries. L’activitat té un preu popular de 5 €.

L’esforç, la concentració, la paciència i la capacitat de treballar en equip es posen a prova. S’ensenya el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa. Per a aquesta tardor se n’han organitzat tres sessions: el 21 d’octubre, l’11 de novembre i el 16 de desembre.

I a les 9 del vespre, al teatre de Ca l’Estruch, el Colectivo Deria + Rectificadora proposa un assaig obert de Topless America. La multisexualitat, el patriarcat, el postfeminisme, la incomoditat, el gènere, les minories… Tot és qüestionat, revisat, remogut i topless19reinterpretat per l’equip artístic de Colectivo Deria + Rectificadora.

La peça coreogràfica flueix a través del contact improvisation i neix d’una premissa: com crear, a base d’anar descartant elements que no s’utilitzarien per a la versió final d’una obra. Què interessa de les “preses falses”? Saber el perquè del rebuig i de la censura exercida pel creador –si és que ho és–, analitzar l’ús del temps i com aquest incideix en el flux narratiu. Entre moltes altres coses. Aquesta activitat és gratuïta.