PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

 

 Publicat: 26-04-2017

Actuació de pacificació del trànsit als voltants de l'estació de Gràcia

 

Propostes de mobilitat a l’entorn del Passatge Fraser Lawton, el carrer de Jacint Verdaguer i el carrer de la Reina Elionor un cop finalitzades les obres d’urbanització de FGC:   

- Ordenar el Passatge de Fraser Lawton com a vial exclusiu de vianants sense circulació, ni accés a guals.

- Ordenar el carrer Jacint Verdaguer entre el carrer de Riu-Sec i el Passatge de Fraser Lawton com a carrer de vianants sense sortida i amb accés únic per guals i veïns retirant l’estacionament.

- Ordenar el carrer de la Reina Elionor entre el carrer de Riu-Sec i el Passatge de Fraser Lawton com a carrer de vianants sense sortida i amb accés únic per guals i veïns retirant l’estacionament.

- Canviar el sentit de circulació respecte a l’actual del carrer de la Reina Elionor entre la carretera Molins de Rei i el carrer de Riu-Sec.

- Canviar el sentit de circulació respecte a l’actual del carrer de Riu-Sec.

Igualment es recullen una sèrie d'actuacions de millora de la mobilitat i la seguretat a l'entorn de l'estació de Gràcia i de l'escola Teresa Claramunt. D'aquestes actuacions, unes són depenents de la resolució de les propostes plantejades i altres són independents.

 

A la següent imatge es poden consultar les actuacions proposedes:

 

Pacificació en els voltants de lestació JPG

 

 

La informació corresponent als elements de pintura o mobiliari podria ser susceptible de petites variacions respecte al representat gràficament.

ImprimeixCorreu-e

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 0829, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Contacta