PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Setze joves participaran en el taller Anatomia d’un espectacle, dirigit per Hansel Cereza

Setze joves participaran en el taller Anatomia d’un espectacle, dirigit per Hansel Cereza

La filosofia del projecte consisteix a oferir eines de professionalització a persones que tenen formació en arts escèniques però que encara no han accedit al circuit professional. Els joves que hi participaran en aquesta ocasió tenen formacions i experiències en diferents disciplines, entre les quals destaquen la dansa i el circ, però alguns també tenen coneixements de teatre de text, gest i música.

Anatomia d’un espectacle és una idea de Cereza produïda i coordinada des de L’Estruch. A cavall d’un procés de creació i un taller pràctic d’arts escèniques, aquest projecte obre en canal el procés de creació per atendre tots els elements d’una posada en escena, és a dir, una mirada escènica de 360 graus.

Per al treball final, es farà servir part de l’escenografia que el Hansel va utilitzar en un espectacle que es va dur a terme al pavelló de Kuwait dins l’Exposició Internacional de Milà del 2015.

Dels 16 participants la majoria viuen a Sabadell i Barcelona, però també n’hi ha de Sant Cugat del Vallès o Torredembarra. Els seleccionats són Guillem Buixó, Pau Prat, Raquel Martos, Carme Carretero, Laura Bernaus, Carme Carretero, Omar Tubau, Maria Pichín, Sílvia Peinado, Charo Díaz, Hector Puigdomènech, Elisenda Planell, Mònica Sianos, Anna Feliu, Jordi Coll, Àngel Mario Guerra.