PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Casa Duran acull el pessebre de la ciutat

La Casa Duran acull el pessebre de la ciutat

El pessebre és de tipus popular i està fet amb suro, molsa i diversos materials naturals, on hi ha integrats dos pobles inspirats en el Pirineu i el Prepirineu català. L’han fet unes 15 persones, totes pessebristes de l’Agrupació Pessebristes de Sabadell.

Un pessebre d’aquestes dimensions requereix un treball previ de disseny per configurar les zones més importants, com el naixement, l’anunciata de pastors, el pas de Reis, per poder donar una continuïtat i harmonia a tot el conjunt.

Com sempre, el públic haurà de trobar un esquirol amagat dins del pessebre. Tots els qui el trobin participaran en un sorteig de 12 entrades per anar a la representació d’Els pastorets de la Faràndula. El sorteig es farà el dia de Reis.

Un pessebre vivent nou

Aquest any, l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, juntament amb la Joventut de la Faràndula, el Teatre Sant Vicenç i el SAT, han organitzat, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, el primer pessebre vivent a la Casa Duran. El pessebre consta de dues escenes: el naixement i l’anunciata de pastors.

La primera escena s’ubica dins dels baixos de la Casa Duran i és a càrrec dels membres del Teatre Sant Vicenç. La segona escena, de l’anunciata de pastors, representa un camp amb arbres i un pati tancat amb ovelles on l’àngel s’apareixerà als pastors. Aquesta escena la representa la Joventut de la Faràndula al pati de l’Acadèmia Catòlica.

Les dues escenes, a la Casa Duran i al pati de l’Acadèmia Catòlica, es podran visitar el dia de la inauguració i els dies 23 i 30 de desembre, 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespres. De la mateixa manera, també hi haurà cantades de corals i més visites guiades al llarg de les festes de Nadal, concretament els dies 19, 20, 27 i 28 de desembre.