PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Demà començaran els treballs per al soterrament de les vies dels FGC i el nou espai públic que unirà Can Feu i Gràcia

Demà començaran els treballs per al soterrament de les vies dels FGC i el nou espai públic que unirà Can Feu i Gràcia

També es millorarà l’entorn urbà, ja que es guanyaran 3.400 m2 d’espai públic per a vianants i bicicletes, i no hi haurà el soroll dels trens. Serà amb una nova porta d’entrada a Sabadell, més digna.

Les obres impliquen que a partir de demà es tallarà el trànsit de vehicles i el pas de vianants al passeig de Can Feu, entre la plaça del Mil·lenari i el carrer de Damià Forment. El tall es mantindrà previsiblement durant els 17 mesos dels treballs de soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Aquestes obres tan reivindicades que hem aconseguit tots plegats ens obliguen a fer canvis en la mobilitat i sabem que comportaran molèsties a les persones que fins ara circulaven pel passeig de Can Feu, però és un sacrifici d’uns mesos que comportarà una gran millora de l’entrada de la ciutat i que unirà els barris de Gràcia i de Can Feu”, ha afirmat el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez. També ha destacat que des del juliol, quan van entrar en funcionament les noves estacions, els usuaris s’han incrementat en un 23%. “Aquestes dades ratifiquen que l’aposta del Govern municipal i de la Generalitat per la millora del transport públic ha estat encertada i ha tingut una gran resposta de la població”, ha dit.