PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La 65a Festa de l’Esport arriba la darrera setmana de maig amb la participació de més de 70 entitats

La 65a Festa de l’Esport arriba la darrera setmana de maig amb la participació de més de 70 entitats

Així, la Festa Esportiva, que l’any passat es va estrenar al passeig de la Plaça Major, en aquesta ocasió es concentrarà, el diumenge 3 de juny, a l’entorn del parc de Catalunya. Al llarg de tot el dia es podran veure exhibicions i participar en diverses activitats esportives de diferents disciplines organitzades per entitats de la ciutat.

Pel que fa a la Fira d’Entitats de l’Esport, tindrà lloc al centre de la ciutat. En aquesta segona edició, la cita serà el dissabte 2 de juny, a partir de les 17 hores. La Fira oferirà diferents espais perquè les entitats donin a conèixer la seva realitat esportiva a la ciutadania de Sabadell en diferents carpes informatives a la plaça del Dr. Robert, a la plaça de Sant Roc i al Racó del Campanar. Dins el marc d’aquesta fira es realitzarà també la Foto dels Campions i campiones de l’esport 2017, alhora que es podran veure exhibicions a un escenari que es muntarà a la plaça del Dr. Robert.

El mateix dissabte, 2 de juny, però al matí, tindrà lloc la Diada de l’Esport Escolar, que clourà les activitats esportives escolars, organitzades pel Consell Esportiu de Sabadell i l’Ajuntament.

Millor entitat i esportista

L’acte de reconeixement a la millor entitat i esportista del 2017 tindrà lloc el divendres 1 de juny, a les 19 h, al Teatre Principal. Així mateix, el dimarts 29 de maig, a les 19 h, i també al Teatre Principal, es lliuraran els premis a les 10 entitats i els 10 esportistes finalistes de la 65ª edició de la festa. També es donaran els premis a les 10 entitats finalistes de la Promoció de l’Esport i el premi de la Fundació Club Natació Sabadell.

La segona edició del Laboratori d’Idees, un conjunt de sessions de reflexió, formació i debat al voltant d’aspectes del món de l’esport, es durà a terme el 31 de maig, l’1 i el 2 de juny, al matí. Aquesta edició compta amb la col·laboració de la Fundació de l’antiga Caixa de Sabadell.

Entre les accions per donar visibilitat a la Festa de l’Esport es proposa la participació activa per part de les entitats a les xarxes socials, publicant vídeos curts. La idea és que la Festa de l’Esport es faci viral no tan sols a Twitter, sinó també penjant els vídeos de les entitats a Facebook o les diferents xarxes socials que les entitats tinguin actives.

Les entitats que no tinguin activades xarxes socials podran fer arribar les filmacions a l’adreça electrònica promociociutat@ajsabadell.cat.