PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’humor macabre de les Hermanas Gestring, a Ca l’Estruch

L’humor macabre de les Hermanas Gestring, a Ca l’Estruch

Les Hermanas Gestring són Alerta i Virtue, els alter egos del tàndem format per les ballarines-performers sevillanes Laura Morales i Greta García. Des del 2013 s’embarquen en un projecte en comú en el qual parteixen de la precarietat cultural del seu context i s’adapten a tot allò que els és disponible. De manera natural, la video-creació s’ha convertit en una eina bàsica seva, ja que són capaces de crear obres de dansa fusionant disciplines artístiques i col·laborant amb artistes de procedència diversa. L’espontaneïtat, el risc i el gust pel canvi es troben en l’ADN d’aquestes dues creadores. En conjunt han guanyat el Primer premi del Certamen Coreográfico de Madrid el 2016 i el Premi Lorca 2017 com a millors ballarines de dansa contemporània.

L’espectacle que es veurà a Sabadell serà el resultat de la residència que la companyia està fent a Ca l’Estruch entre el 5 i el 24 de març. Al novembre d’aquest any la peça s’estrenarà a Sevilla.

Més humor, al bar de l’equipament

D’altra banda, el dijous 22 de març, a les 9 del vespre, l’humorista David González, Aye, tornarà al bar de Ca l’Estruch per fer gaudir el públic de l’absurditat dels dijous. La proposta, en format de microteatre, s’inclou dins el cicle “Los jueves absurdos” que s’organitza de febrer a maig.