PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament presenta la solució definitiva per arranjar el mur del carrer de l’Onyar davant dels veïns

L’Ajuntament presenta la solució definitiva per arranjar el mur del carrer de l’Onyar davant dels veïns

Aquesta és la solució definitiva que s’ha trobat després que el passat mes de febrer s’hi va fer una gran cala per confirmar si el mur estava trencat per la base. L’informe tècnic subsegüent va ratificar aquest fet, visualment i mètricament, de manera que la millor solució és construir-hi un mur nou.

Aquest dilluns, l’alcalde, Maties Serracant, i el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, van presentar aquesta solució a l’assemblea de veïns de Torre-romeu. Van afegir que l’Ajuntament ha iniciat un procediment d’emergència que permet, en casos com aquest, actuar reduint els terminis ordinaris de contractació per raons d’interès col·lectiu d’actuació urgent. El veïns van rebre molt positivament la proposta després de molts anys d’inquietuds sense que els hagués estat proposada cap solució definitiva.

El mur del carrer de l’Onyar és una estructura construïda el 1982, que sosté aquesta via pública. Des dels primers anys ja hi va haver problemes d’estabilitat. Més endavant, als anys 1990 del segle passat, s’hi van fer actuacions per garantir que no hi hauria risc. Amb el pas del temps, s’ha vist que els defectes de construcció eren greus i el mur es va acabar inclinant el 2016, motiu pel qual va ser estintolat per evitar que caigués.