PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Nou servei d’acompanyament comercial a la Creu de Barberà

Nou servei d’acompanyament comercial a la Creu de Barberà

El servei es farà a l’associació Comerç Creu i servirà per engegar un projecte que inclou el disseny de noves línies d’actuació, un nou full de ruta comercial, sessions de treball amb els comerciants i accions a dos anys vista.

El projecte es va definir l’any passat en el transcurs de l’elaboració de l’Estudi de diagnosi comercial del sector sud 2017, entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sabadell.

L’objectiu d’aquesta diagnosi era conèixer l'oferta comercial del sector del sud per tal de consolidar les seves potencialitats i, també, concretar un pla comercial de caràcter estratègic. Aquesta actuació en concret establia la potenciació de l’activitat de l’associació de comerciants.

Servei d’Acompanyament

La primera reunió per definir les accions del projecte va tenir lloc ahir, dimecres 21 de març. Durant la trobada els comerciants van exposar la situació en què es troben i la visió que tenen del projecte.

Aquest nou Servei d’Acompanyament, que està previst que s’allargui fins a l’estiu, comptarà, a més, amb una segona fase de seguiment per tal d’ajudar els comerciants a resoldre els dubtes que vagin sorgint i assessorar-los en el primer període d’implementació.