PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament incrementa un 10% l’import de les beques per a llibres de text i material escolar

L’Ajuntament incrementa un 10% l’import de les beques per a llibres de text i material escolar

Les beques beneficien alumnes de Sabadell que cursen ensenyaments obligatoris, des de P3 fins a 4t d’ESO i Educació Especial. El període de presentació de sol·licituds per accedir als ajuts serà del 16 d’abril a l’11 de maig, ambdós inclosos.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga,

les polítiques socials són la prioritat d’aquest govern municipal i és per això que augmentem el 10 per cent l’import de la convocatòria de beques escolars. L’objectiu és ajudar les famílies amb menys ingressos perquè puguin fer front a la despesa de material escolar, sense deixar de treballar perquè algun dia aquest servei bàsic esdevingui gratuït

Els ajuts atorgats per l’Ajuntament complementen les accions que les AMPA i els equips directius dels centres porten a terme pel que fa a la socialització de llibres. En aquest marc, ofereixen una alternativa més per evitar situacions d’exclusió.

Un cop rebudes les peticions per part de les famílies, les beques s’atorguen distribuint la dotació pressupostària entre totes les sol·licituds que compleixen els requisits contemplats a les bases i convocatòria. L’any passat, l’Ajuntament va atorgar un total de 7.350 beques.

Tota la informació sobre les bases i la convocatòria es podrà consultar els propers dies al tauler d’anuncis municipal i a la seu electrònica de l’Ajuntament. Així mateix, els centres educatius rebran tota la documentació per tal que puguin informar les famílies pels canals que cada escola tingui establerts.