PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El concurs de vídeos en anglès English Clips proposa la situació de les persones refugiades com a tema central

El concurs de vídeos en anglès English Clips proposa la situació de les persones refugiades com a tema central

A mitjan març, els centres educatius inscrits han presentat els millors clips elaborats pel seu alumnat –se’n podien presentar un màxim de 5 per centre–, que els representaran a la fase final del concurs. En total s’han presentat 27 clips, de sis centres: els instituts Ribot i Serra i Pau Vila i els col·legis Estel, Claret, Mare del Diví Pastor i La Immaculada.

Un cop presentats, els vídeos seran avaluats per un jurat integrat per representants de les escoles d’idiomes, que tenint en compte diversos aspectes com l’originalitat, l’eficiència comunicativa, la correcció lingüística i la qualitat tècnica, escolliran una proposta guanyadora i dues de finalistes, totes de centres diferents.

Les escoles d’idiomes que, conjuntament amb l’Ajuntament, impulsen l’English Clips són FIAC, Hopin, Fun English School, International House i Selca Idiomes, que participen en l’organització, formen part del jurat i cedeixen material per als centres dels alumnes que obtinguin el primer premi.

Val a dir, així mateix, que amb l’activitat s’ofereix als centres la possibilitat de rebre una xerrada sobre com elaborar un vídeo promocional, a càrrec de l’experta en comunicació audiovisual Núria Castelló.

Amb l’English Clips, es milloren les competències bàsiques vinculades a la comunicació oral en llengua anglesa, pel que fa a la correcció gramatical, la pronunciació, l’adequació del vocabulari i l’eficiència comunicativa. Alhora s’impulsa la creació de produccions audiovisuals valorant la creativitat i el component innovador.