PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

En marxa, el sistema de cita prèvia per fer gestions al Servei d’Atenció Ciutadana

En marxa, el sistema de cita prèvia per fer gestions al Servei d’Atenció Ciutadana

El pla d’implantació preveu que es pugui demanar una cita per a qualsevol de les 5 oficines del SAC, però inicialment es posarà en funcionament per al Despatx Lluch, l’oficina central ubicada al carrer de la Indústria, 10. Es podrà sol·licitar per als tràmits de padró (altes i canvis de domicili) i els relacionats amb impostos i taxes (IBI, plusvàlua, residus, vehicles i guals). Son els tràmits més complexos o que requereixen més temps de tramitació. Després de la primera fase, s’aniran afegint, progressivament, més tràmits.

L’objectiu d’aquesta mesura és facilitar les gestions a la ciutadania i evitar esperes innecessàries per ser atès, ja que les persones sol·licitants seran ateses al moment.

Revisar prèviament la documentació

A més, el SAC recomana consultar prèviament tota la informació relacionada amb el tràmit que es vulgui gestionar (a web.sabadell.cat/tramitsmunicipals). D’aquesta manera es podrà aportar la documentació necessària i resoldre les gestions en un únic desplaçament .

Des del SAC, també, es remarca la importància de ser puntual, ja que passats 10 minuts de l'hora concertada, la cita caducarà i quedarà invalidada.

La regidora de Transparència, Recursos Humans i Organització, Elena Hinojo, ha manifestat que

la nostra prioritat és una gestió de qualitat i la millora contínua de l’atenció a la ciutadania. El temps de les persones és molt important i volem que la inversió en gestions municipals sigui la mínima possible. Altres plans en què estem treballant a l’Ajuntament, com el d’Administració Electrònica, incidiran en aquest objectiu.

L’oficina principal del Despatx Lluch atén presencialment una mitjana diària d’aproximadament 500 persones. És un volum molt elevat que, a més, no es reparteix proporcionalment durant tot l’horari d’apertura, sinó que es concentren especialment en la franja horària d’entre les 10 del matí i les 2 del migdia. Això fa que durant aquestes hores el temps d’espera es pugui allargar força.