PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Relació de finalistes a la millor entitat i esportista del 2017, que es coneixeran durant la 65a Festa de l’Esport

Relació de finalistes a la millor entitat i esportista del 2017, que es coneixeran durant la 65a Festa de l’Esport

Les entitats finalistes escollides enguany són les següents: Joventut Atlètica Sabadell; Club Esgrima Sabadell Jaume Viladoms; Centre d’Esports Sabadell F.C.; Futbol Sala Sabadell Femení; Club Grups Arraona Futbol Sala; OAR Gràcia Sabadell; Motor Club Sabadell; Club Esportiu Escola Pia Sabadell; Cercle Sabadellès 1856 i Club Tennis Sabadell.

I els esportistes finalistes de la 65a edició de la Festa de l’Esport són: Pere Alcázar Geli; David de la Cruz Melgarejo; Àlex Llamas Trinidad; Aleix Gómez Abelló; Óscar Salguero Galisteo; Marc Sánchez Torrens; Miquel Blanchart Tintó; Laura Ester Ramos; Matilde Ortiz Reyes i Judith Forca Ariza.

La Festa de l’Esport arribarà la darrera setmana de maig plena d’activitats, competicions, xerrades i també amb l’acte de reconeixement als millors esportites i entitats del 2017, el divendres 1 de juny a les 19 h al Teatre Principal. Previament, però, tots els finalistes rebran un reconeixement el dimarts, 29 de maig, a les 19 h, moment en el qual també es lliuraran els premis a les 10 entitats finalistes al premi a la Promoció de l’Esport i el premi de la Fundació Club Natació Sabadell.