PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Govern “no es deixa intimidar per més querelles que interposi Smatsa”

El Govern “no es deixa intimidar per més querelles que interposi Smatsa”

El passat 24 de gener de 2018, l’Ajuntament, en roda de premsa, exposava la situació en què es trobaven els cinc expedients que el consistori té oberts amb Smatsa i el conjunt d’actuacions iniciades per garantir el compliment del contracte.

És a partir de la informació feta pública en aquesta roda de premsa que Smatsa considera que Serracant i Perarnau van vulnerar el dret a l’honor de l’empresa. Per quantificar-ho, ho fan valorant la repercussió mediàtica que, segons afirmen, va tenir aquesta roda de premsa. Per exemple, en el text de la demanda consideren que el nom d’Smatsa es vincula a termes negatius com “expedients sancionadors”, “irregularitats greus”, “incompliments” i “multes”. Resultat d’aquesta valoració, per dany moral i patrimonial a l’empresa, en resulta una sol·licitud d’indemnització de 30.000 €.

Per a Serracant

aquesta nova demanda forma part de l’estratègia de dilació de l’empresa, que vol desgastar, intimidar i crear confusió davant de l’actuació d’aquest Govern municipal. Malgrat tots aquests intents matussers, no desistirem ni ens arronsarem en la nostra obligació de garantir l’eficiència, el bon servei, la transparència i la fiscalització dels serveis públics.

En aquest sentit, el Govern recorda que, en el Ple del passat mes de setembre i amb el suport de tots els grups municipals, el consistori va aprovar la proposició que emplaça l’Ajuntament a garantir l’eficàcia del servei de recollida de residus municipals i neteja viària, a partir del compliment del que estableix el contracte actual, i a assegurar la transparència i la integritat en les contractacions públiques, tal com estipula la nova llei de contractes dels servei públic (més informació).

Com no pot ser d’una altra manera, recorrerem aquesta demanda que, d’altra banda, no té tampoc gaire recorregut. L’únic que fa l’empresa és obstruir la justícia, amb tanta demanda. Però res no ens distraurà del nostre objectiu, que és garantir uns serveis públics eficients i de qualitat,

ha dit Perarnau.

Podeu consultar tota la informació sobre el procés de fiscalització del contracte de residus i neteja aquí: https://web.sabadell.cat/contracteresidus.