PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El festival El Més Petit de Tots participa al “Winter Festival de Seül”

El festival El Més Petit de Tots participa al “Winter Festival de Seül”

Segons Montserrat Chacon, regidora de Cultura, “l’aposta que Sabadell fa per organitzar activitats artístiques per als infants de 0 a 3 anys és molt singular, per això la nostra ciutat ja és considerada pionera en aquest sector i és una referència al sud d’Europa”.

Per la seva banda, Eulàlia Ribera destaca que “el gran repte en el camp de l’educació i les arts escèniques és que artistes, mestres i famílies treballin conjuntament i entenguem que la cultura de qualitat és el camí perquè els nostres infants creixin de forma crítica i amb una mirada oberta al món”.

LaSala és un projecte situat a la Sala Miguel Hernández, equipament municipal dedicat a la creació, la producció i la difusió d'espectacles familiars i escolars des de l'any 2006. L'equipament avui el gestiona LaSala, una iniciativa de l'Ajuntament de Sabadell i Rialles, amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals, el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música del Ministeri de Cultura i la Fundació "la Caixa".

LaSala treballa a partir de tres línies d'acció: la programació estable de cap de setmana dirigida al públic familiar –amb espectacles de música, teatre, dansa i altres gèneres–, un cicle per a educació infantil i un altre adreçat a primària i secundària. Des del 2005 impulsa el festival El Més Petit de Tots.