PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La millora dels serveis supramunicipals, a debat en una jornada tècnica organitzada per la xarxa d’observatoris locals

La millora dels serveis supramunicipals, a debat en una jornada tècnica organitzada per la xarxa d’observatoris locals

La jornada comptarà amb la participació de representants de diferents observatoris i especialistes. La primera part de la jornada es presenta sota el títol “Casos pràctics: fonts d’informació, dades i polítiques públiques al Vallès”. En aquest cas, intervindran els responsables dels observatoris de Sabadell, Consell Comarcal del Vallès Occidental i Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La sessió inclou tres ponències sobre models de governança dels sistemes urbans, a càrrec de l’arquitecte i urbanista, Manel Larrosa; la professora de Ciència Política de la Universitat de Barcelona, Mariona Tomàs, i el director del Centre de Política del Sòl i Valoracions de la Universitat Politècnica de Catalunya, Josep Roca. A més, es farà la taula rodona Quin model territorial volem per a la regió metropolitana?

Les inscripcions obertes fins al 28 de febrer a www.perfilciutat.net.

Xarxa Perfil de la Ciutat

A més de Sabadell integren aquesta xarxa Badalona, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Manresa, Mataró, Mollet del Vallès, el Prat de Llobregat, Rubí, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic i Viladecans. La xarxa resta oberta a la participació d’altres ciutats mitjanes que vulguin col·laborar amb l’objectiu desenvolupar i aplicar eines, metodologies i indicadors tècnics per a mesurar la qualitat de vida i benestar de les ciutats.

OEL Sabadell

Pel que fa a l’Observatori de l’Economia Local de Sabadell (OEL), va ser un dels primers que es van posar en marxa a la província de Barcelona i es va crear com una eina de coneixement de la ciutat, amb vocació de facilitar la presa de decisions, tot apuntant les perspectives de creixement general i sectorial de l’activitat econòmica de l’entorn. El seu àmbit d’anàlisi se centra a Sabadell. Per mitjà de l’OEL s’editen diferents publicacions com l’Informe de Conjuntura i s’atén comandes de qualsevol persona o empresa interessada a obtenir informació sobre la ciutat.

A més de la xarxa Perfil de la Ciutat, l’OEL forma part de la Xarxa d'Observatoris de Desenvolupament Econòmic Local, coordinada per la Diputació de Barcelona.