PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els cotxes elèctrics no paguen per aparcar a la zona blava a Sabadell

Els cotxes elèctrics no paguen per aparcar a la zona blava a Sabadell

El consistori pren com a referència els distintius oficials de l’autoritat competent, en aquest cas la Direcció General de Trànsit del govern espanyol. Es tracta, d’una banda, els vehicles amb etiqueta blava, que tenen una bonificació del 100% de la taxa de zona blava. Són bàsicament vehicles elèctrics purs, híbrids endollables amb autonomia superior elèctrica de 40 km i vehicles amb pila d’hidrogen. D’altra banda, els que porten el distintiu ECO gaudeixen d’una bonificació del 50% de la taxa.

Els usuaris que tenen alguna d’aquestes etiquetes i volen gaudir de la bonificació han d’inscriure el vehicle i aportar la documentació acreditativa a l’Ajuntament. De moment, aquestes bonificacions només s’apliquen si l’usuari fa servir l’aplicació mòbil de l’empresa que gestiona els parquímetres a compte de VIMUSA, actualment ElParking (disponible també per a dispositius amb sistema operatiu Android i iOS).

Els vehicles bonificats tenen les mateixes restriccions de temps màxim autoritzat d’estacionament que els altres, temps que està indicat als senyals de cada zona blava.