PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Torna “A Sabadell som Clicks”, l’exposició de referència del món dels clicks

Torna “A Sabadell som Clicks”, l’exposició de referència del món dels clicks

Amb el títol “A Sabadell som Clicks”, l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i l’associació catalana Catclicks amb la col·laboració de l’Abacus, l’Aeroclub Sabadell, l’Estruch presenten una de les mostres de referència sobre clicks. Aquesta fira reuneix les condicions per posicionar-se com la més destacada per l’espai destinat a l’exposició i per les dimensions dels diorames que es representaran.

Es preveuen 16 diorames de mida XXL i en total hi haurà 300m2 de maquetes. Les temàtiques d’aquests diorames giraran entorn la sèrie Jocs de Trons, o recreació de ciutats i es podrà veure fins i tot representada la Torre de l’Aigua, entre molts altres elements. La fira pretén acostar a tothom els escenaris que es poden reproduir amb la gran quantitat d’accessoris, vehicles o edificis dels quals disposen aquests ninots.

Programa d’activitats

A més de la zona d’exposició, s’han programat un conjunt d’activitats. Una vegada més es proposa l’activitat “Buscaclick”. Es lliurarà als visitants un full on  hi han representades una sèrie de figures que cal localitzar en els diferents diorames. Tothom que encerti accedirà a sortejos de fins a 6 lots de Playmobil i es podrà participar en un sorteig d’un vol en avioneta per a tota la família gràcies a la col·laboració de l’Aeroclub Sabadell. D’altra banda, s’obrirà el concurs a Instagram #ClicksSBD2019 i s’habitarà un photocall amb clicks gegants amb els protagonistes de Playmobil: La pel·lícula que arriba als cinemes el proper 30 d’agost. A més, hi haurà un espai de venda i qui sigui col·leccionista podrà adquirir peces descatalogades, novetats que han aparegut al mercat alemany, o senzillament les que es poden trobar encara a qualsevol comerç.

Zona infantil

Altres activitats programades són l’espai de tallers infantils. S’ha previst una zona diferenciada per a infants de 0 a 3 anys  on hi haurà espais de psicomotricitat, contacontes, entre d’altres; i una altra per a nens i nenes de 3 a 12 anys. En aquest últim espai, es podran fer manualitats, pintar o gaudir de jocs gegants o d’un circuit de cotxes.

Totes aquestes activitats estaran dinamitzades pel grup de joves participants en el programa municipal d’ocupació “Casa oficis d’atenció a la infància” i els programes d’ocupació vinculats amb l’especialitat de mainaderes, gestionats des de Promoció Econòmica, així com  els participants als programes d’ocupació d’Agents de Xarxes, que han col·laborat també en aquesta edició amb el disseny del cartell anunciador de la fira.

Circ per a tota la família

El cartell està ambientat en el món del circ i precisament el recinte firal està decorat amb elements circenses i alhora s’ha programat tallers de circ per a totes les edats. Es podran trobar més de cent elements simultanis (monocicles, xanques, etc.) per practicar tècniques de circ.

Propòsit solidari

Un any més “A Sabadell som Clicks”  està vinculat amb un propòsit solidari i en aquesta ocasió serà amb l’associació sabadellenca Leo es mi Ángel. L’entitat tindrà un espai dins del recinte firal per donar a conèixer la síndrome d'Angelman, una malaltia genètica rara que afecta 1/20000 naixements.

Horaris i entrades

“A Sabadell som Clicks” es podrà visitar el 4 i 5 de maig de 10 h a 20 h. L’entrada és gratuïta per a menors de 12 anys i de 4 euros per a la resta. En aquesta edició es pot adquirir l’entrada de forma anticipada i estalviar cues per mitjà del web www.firasabadell.cat. Per a més informació també es pot consultar els comptes de Twitter @FiraSabadell, Facebook https://www.facebook.com/firasbd o Instragram @FiraSabadell.