PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La II Trobada d’Escoles Bastoneres reunirà divendres uns 750 alumnes de Sabadell a la plaça del Treball

La II Trobada d’Escoles Bastoneres reunirà divendres uns 750 alumnes de Sabadell a la plaça del Treball

La trobada, que començarà cap a les 10 i s’allargarà tot el matí, inclourà exhibicions de ball a càrrec de primària i de secundària i també una mostra conjunta, cap a 2/4 de 12 del matí. Amb l’activitat, l’alumnat podrà mostrar els coneixements assolits als tallers que han tingut lloc al seu centre educatiu, en un espai de convivència amb altres nens i nenes d’altres escoles i instituts que també han pres part en la proposta.

Assistiran a la trobada les escoles La Trama, Sagrada Família, Estel, Miquel Martí i Pol, La Floresta, Nostra Llar i Can Deu i els instituts Ribot i Serra, Jonqueres i La Romànica.

Els tallers

Els tallers de ball de bastons als centres educatius tenen com a finalitat donar a conèixer als infants i adolescents un element de la cultura popular i tradicional, tot fomentant alhora la creativitat, la sensibilitat artística i el treball en grup. L’activitat consta d’una part teòrica i una altra de pràctica, mitjançant les quals l’alumnat s’acosta a l’origen i la història dels balls de bastons, com també al seu vestuari, instruments i sons característics. Així mateix, els infants i adolescents agafen els bastons i aprenen les picades, tenint la possibilitat de crear les seves pròpies coreografies.