PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament destina més de 345.000 € per millorar els patis de tots els centres de primària i d’educació especial públics i de les escoles bressol municipals

L’Ajuntament destina més de 345.000 € per millorar els patis de tots els centres de primària i d’educació especial públics i de les escoles bressol municipals

Les actuacions es dividiran en tres lots: la instal·lació de jocs infantils amb un pressupost proper als 220.000 euros; la millora o instal·lació de mobiliari, que comptarà amb més de 90.000 euros i la jardineria, a la qual es destinaran a l’entorn de 35.000 euros. El termini de presentació d’ofertes estarà obert fins al 28 de maig.

Què s’hi farà

Per tal de definir les actuacions concretes a cada equipament, des de l’Ajuntament es va preguntar als centres educatius quines eren les seves necessitats relatives a la zona de pati. Després s’ha analitzat la llista de demandes, tot atenent criteris tècnics i la possibilitat de donar-hi resposta en el marc d’aquest projecte.

Com a resultat, dins els jocs infantils, el projecte inclourà la ubicació de més d’una cinquantena de cabanes o casetes, 16 cuinetes, 8 trenets, una trentena de taules de jocs i a l’entorn de 30 taules de ping-pong, a més d’estructures musicals, altres en forma de caseta o elements per a l’experimentació.

Entre els elements de mobiliari, s’instal·laran una vintena d’umbracles de fusta amb malla d’ombreig, 45 taules infantils de pícnic, una quarantena de baguls de resina, 12 bancs de fusta, 7 casetes de jardí i també baranes.

Pel que fa a la jardineria, inclou arbrat, arbustos i horts, entre altres elements.

Tota la informació sobre la licitació, les clàusules i el procediment d’adjudicació es pot consultar aquí.