PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

S’obre el període de preinscripció de programes de formació i inserció per a joves sense l’ESO

S’obre el període de preinscripció de programes de formació i inserció per a joves sense l’ESO

Amb any de durada, aproximadament, els programes s’estructuren en mòduls de formació professional, formació general i accions de seguiment i orientació de l’alumnat. Es fa amb la col·laboració d'empreses del territori i inclou un període de pràctiques en centres de treball. L’objectiu és oferir eines als joves que els permetin retornar al sistema educatiu i facilitar també l’aprenentatge per accedir al mercat de treball.

Aquesta modalitat formativa -que fins fa un temps es desenvolupava sota el nom de Programes de Qualificació Professional Inicial-  inclou els Plans de Transició al Treball (PTT), organitzats entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Sabadell, i els Programes d’Iniciació Professional (PIP) que es  podran cursar en instituts titularitat del Departament d’Ensenyament i en centres docents privats i establiments de formació autoritzats.

En el cas del Centre de Formació Cal Molins, com a establiment de formació autoritzat,  oferta els cursos “Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic” i “Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració”; i, a més, “Auxiliar de pastisseria i forneria”, que es desenvoluparà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Les persones interessades s’han d’adreçar al Centre de Formació Cal Molins per  formalitzar les sol·licituds de preinscripció (de dilluns a dijous, de 9h a 14h   i de 16h  a 18h , i divendres,  de 9h a 14h). Al moment se’ls donarà dia i hora per una sessió informativa on s'explicarà els continguts d'aquests cursos (més informació al  93 745 32 23 o consultar al web www.vaporllonch.cat).