PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Alumnat de la ciutat protagonitzarà una quinzena d’obres dins la 36a edició de la Mostra de Teatre Escolar

Alumnat de la ciutat protagonitzarà una quinzena d’obres dins la 36a edició de la Mostra de Teatre Escolar

Aquest curs, alumnat de 15 de centres de primària i secundària actuaran en representacions que s’allargaran fins al 18 de juny, amb temàtica diversa i adreçades a diferents nivells educatius. Les obres es distribuiran en sis espais de la ciutat, donant opció a les escoles i instituts que hi assisteixin com a públic a escollir aquelles representacions que tinguin lloc més a prop.

La Mostra reunirà prop de 240 actuants i, amb les dades actuals, es calcula que hi assistiran com a públic uns 3.940 alumnes. Les inscripcions per anar a veure algunes de les obres continuen obertes. El programa inclou 15 obres a càrrec de l’alumnat de 15 centres educatius, que oferiran un total de 20 representacions.

Amb l’activitat, es treballa el teatre com a eina i instrument didàctic per a la millora de l'expressió oral i corporal. Així mateix, es fa entendre i viure el teatre com una manifestació cultural i educativa col·lectiva, tot fomentant actituds de respecte com a espectadors vers el treball dels companys i companyes. Amb tot, s’avança en l’assoliment de competències com la lingüística i audiovisual; artística i cultural, d’autonomia i iniciativa personal o la social i ciutadana.

Aquest curs protagonitzaran les representacions infants i joves de les escoles Enric Casassas, Cifuentes, Pau Casals, Mas Boadella, Can Deu, Floresta, Font Rosella, Arraona, Catalunya i Immaculada i dels Instituts Pau Vila, La Serra, Joan Oliver, Arraona i Jonqueres (aquest darrer s’incorpora a l’activitat aquest any).

Pel que fa als espais on es representaran les obres seran Lasala Miguel Hernández, l’Auditori Pere Quart, l’Institut Pau Vila i els centres cívics de Can Rull, Sant Oleguer i Torre-romeu