PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Set centres educatius de la zona del nord mostraran en un recital el resultat de les activitats musicals fetes durant el curs

Set centres educatius de la zona del nord mostraran en un recital el resultat de les activitats musicals fetes durant el curs

Obriran el recital els nens i nenes de les escoles Calvet d’Estrella, Floresta i Sant Julià que participen en els tallers de coral que l’Ajuntament impulsa en l’horari interlectiu de migdia a 12 centres educatius. Les corals, una de les iniciatives municipals per estendre la formació artística gratuïta als diferents barris de la ciutat, van començar fa 3 anys i estan formades per alumnes de 3r i 4t de primària. Els tallers els dirigeix professorat de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell.

Després de l’actuació de les corals, alumnat de l’Institut Joan Oliver oferirà un concert de bandes sonores i tot seguit infants de les escoles Calvet d'Estrella, Can Deu, Floresta i Roureda interpretaran la cantata “La Clàudia Sol té un do”. En aquest cas, els nens i nenes han treballat els temes als seus centres amb els mestres de música, per després trobar-se amb les altres escoles en assaigs conjunts. La cantata comptarà, així mateix, amb la dinamització i acompanyament musical dels estudiants de l’Institut Jonqueres.

Avui, trobada de corals a l’Auditori Pere Quart

La música ha estat també protagonista avui, a l’Auditori Pere Quart del carrer de Lacy. Aquest matí, més d’una vuitantena d’infants que assisteixen als tallers de coral en horari de migdia a 7 centres educatius s’han reunit per oferir un concert conjunt als seus companys i companyes i també a les famílies. A la trobada han participat alumnes de les escoles Agnès Armengol, Arraona, Espronceda, Joaquim Blume, Joan Montllor, Juan Ramón Jiménez i La Romànica.