PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell engega l’oferta del proper trimestre amb un nou curs oral

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell engega l’oferta del proper trimestre amb un nou curs oral

Es preveu que els aprenents que cursin l’Ep! Escolta i parla podran tenir la mateixa competència oral que els alumnes que hagin acabat el nivell A2 del Marc Europeu Comú de Referència.

El curs està organitzat en tres mòduls i treballa nou temes relacionats amb la vida quotidiana. A cada mòdul es repassa el contingut treballat i se n’afegeix de nou. La metodologia que es proposa és significativa i comunicativa, amb activitats que demanen moviment, joc i participació.

Aquest curs s’afegeix a l’oferta general de cursos del CNL de Sabadell per al proper trimestre, que va de gener a març del 2020, i que inclou cursos dels nivells inicial i bàsic, adreçats a les persones nouvingudes o que fa poc que viuen a Catalunya, i dels nivells elemental, intermedi i suficiència.

Una altra possibilitat d’aprenentatge, aquesta completament en línia, són els cursos de la plataforma Parla.cat, que ofereix tots els graus dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Aquests cursos es poden fer de forma lliure (gratuïta) o tutoritzada (de pagament i amb dret a prova oficial en els cursos homologats).

Qualsevol persona interessada a fer un curs de català pot trucar fins al 19 de desembre a la seu del CNL (Casal Pere Quart, 69) en horari d’atenció al públic per demanar dia i hora.