PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament es reuneix amb representants sindicals de la UGT i CCOO per analitzar les mesures d’àmbit econòmic a la ciutat

L’Ajuntament es reuneix amb representants sindicals de la UGT i CCOO per analitzar les mesures d’àmbit econòmic a la ciutat

Durant  la reunió, tant l’Ajuntament com els representants dels sindicats han coincidit en el fet que la situació actual requereix sumar esforços per poder oferir les millors solucions a la restricció d’activitats al teixit econòmic i comercial de Sabadell.

Per aquesta raó, els sindicats han decidit afegir-se a l’elaboració de documentació conjunta adreçada a empresaris i autònoms on es recullin tots els ajuts aprovats amb motiu de  l’Estat d’Alarma. L’objectiu és recopilar mesures, tant de l’Estat, de la Generalitat i de l’Ajuntament, així com l’operativa, per poder accedir a aquests ajuts a mesura que es vagin concretant. També es treballa en la creació d’un canal conjunt per facilitar aquesta informació i respondre els dubtes que puguin sorgir.

Els representants sindicals han valorat que aquest és un bon sistema que permetrà treballar de manera estratègica i establir sinergies en un futur immediat, alhora que han valorat positivament les accions empreses els darrer dies per l'Ajuntament.