PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Policia Municipal vigila des d’avui que es respectin les restriccions a la mobilitat també amb drons

La Policia Municipal vigila des d’avui que es respectin les restriccions a la mobilitat també amb drons

A més de l’ús de drons, la Policia Municipal continua fent controls i recorreguts amb cotxe per comprovar si s’està complint amb el confinament i recordant les recomanacions a la ciutadania a través dels altaveus. Des de diumenge 15 de març, la Policia Municipal ha interposat 505 denúncies per desobediència als agents o per no respectar les restriccions de l’Estat d’Alarma, 39 de les quals es van interposar ahir.

D’altra banda, l’Ajuntament està intentant contactar amb les famílies beneficiàries de beques menjador a les quals encara no ha pogut localitzar per fer-los el lliurament de les targetes moneder que els permetrà adquirir aliments. Es tracta d’un 30% de les beneficiàries de les 5.400 targetes moneder remeses per la Generalitat per substituir l'import dels ajuts, mentre els centres educatius estiguin tancats.

El 70% de les targetes moneder ja es van repartir dijous passat a centres educatius de la ciutat, respectant les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’actual situació d’emergència sanitària.