PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Ple de febrer aprova una moció per substituir els càrrecs electes imputats per l’anomenat Cas Mercuri

El Ple Municipal del mes de febrer va aprovar ahir una proposició dels grups municipals de CIU, PP, ES, ICV i EUiA a favor de substituir els càrrecs electes i els de confiança imputats pel Cas Mercuri en les seves responsabilitats públiques. La proposta es va aprovar per majoria amb els vots favorables dels grups proposants. El grup municipal socialista hi va votar en contra.

En iniciar la sessió, l’alcalde accidental, Juan Carlos Sánchez, va informar que els grups de l’oposició havien manifestat la voluntat de no aprovar els dictàmens de la sessió ordinària, a excepció d’ICV, que votaria a favor o s’abstindria en 4 dels punts. És per això, i per tal d’evitar haver de repetir processos administratius, que es van deixar sobre la taula els punts 2, 3 i 4 i també dels punts 11 al 16 (ambdós inclosos).

Pel que fa a la resta de punts, es va aprovar el Pla Transversal de Drets Civils i Ciutadania. En aquest cas, el dictamen va comptar amb el vot a favor del grup municipal del PSC. ICV s’hi va abstenir. CIU, PP, ES i EUiA van votar-hi en contra.

També es va aprovar la concessió de subvenció i la signatura de conveni per l’any 2013 amb el Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants (SCAI) per a la col·laboració en el servei d’assessorament jurídic als nouvinguts. Així mateix, es va donar llum verda a la subvenció i conveni per l’any 2013 amb l’Associació Solidaris amb el Poble Sahrauí per la Casa d’Acollida de malalts sahrauís. Aquest darrer punt i el referent a l’SCAI es van votar conjuntament, comptant amb els vots a favor del PSC i ICV i el vot contrari de la resta de grups.

Així mateix, es va aprovar la modificació de la plantilla i la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Sabadell per a l’exercici 2013. En aquest cas, PSC i ICV també van votar a favor i la resta de grups en contra.

La sessió, d’altra banda, va rebutjar els llistats de preus per la prestació dels serveis esportius del Gimnàs Municipal i de les Piscines municipals Joan Serra i els quadres tarifaris dels aparcaments subterranis de la ciutat i del servei de taxi i d’autobús urbà per al 2013. En tots aquests casos el PSC va a votar a favor i el conjunt de grups de l’oposició en contra.

Consultar acords moció aprovada