PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

S’aprova la convocatòria pública de les subvencions destinades a l’organització dels casals d’estiu per a l’any 2013

La Junta de Govern Local ha aprovat avui la convocatòria pública de les subvencions destinades a l’organització dels casals d’estiu per a l’any 2013.  El total dels ajuts serà de 29.000 euros: 19.350 euros per a les subvencions per a l’organització i realització de les activitats dels casals d’estiu i 9.650 euros per a les subvencions complementàries destinades als casals d’estiu en els quals hi participin nens i nenes amb necessitats educatives especials, degudament dictaminades.

El període de presentació de sol·licituds de subvenció és des de l’1 al 30 d’abril de 2013, ambdós inclosos. En els cas dels casals en què hi participin nens i nenes amb necessitats educatives especials, serà fins el dia 21 de juny de 2013.

Les subvencions van adreçades als esplais i entitats de lleure que realitzin a Sabadell casals d’estiu per a infants i joves de 3 a 16 anys. L’objectiu és promoure i donar suport als valors de l’educació en el lleure, que es consideren un element per a la dinamització del temps de lleure i la cohesió social, a la vegada que contribueixen a la conciliació de la vida personal i familiar.

L’Ajuntament considera igualment important donar un suport econòmic addicional als casals als quals participen nens i nenes amb necessitats educatives especials, degudament dictaminades, per tal que es pugui contractar personal de reforç que pugui proporcionar a aquests infants l’atenció precisa.

El regidor d’Educació, Ramon Burgués, considera que “aquestes subvencions són una eina més per evitar la desigualtat i l’exclusió social, en aquest cas, en l’àmbit de les activitats de lleure. És important donar suport a les entitats de lleure que realitzen una tasca fonamental a l’hora d’oferir activitats d’estiu on es conjuguen els valors educatius i lúdics, al mateix temps que presten un servei a les famílies per tal de conciliar la vida laboral i les vacances escolars dels infants i joves”.

Es podrà consultar tota la informació sobre les subvencions a la pàgina web www.sabadell.cat/educacio