PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde de Sabadell presenta el nou cartipàs municipal

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha fet públic el nou cartipàs municipal. Segons ha explicat Sánchez, “el cartipàs farà molt èmfasi en les polítiques d’habitatge, que són cabdals, i fer el Pla Municipal de l’Habitatge, per donar resposta a les necessitats d’articular totes les polítiques d’habitatge”. També ha destacat que “a l’àmbit de l’Urbanisme tenim el repte de recuperar les negociacions amb la Generalitat sobre el perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat i el conveni pel soterrament de Gràcia- Can Feu”. D’altra banda ha assenyalat que “cal garantir la durabilitat de moltes línies en el camp de l’educació” i “garantir serveis com el Vapor Llonch”, a més de treballar per dinamitzar les polítiques econòmiques i el sòl industrial.

El cartipàs marca la continuïtat de les 3 àrees vigents fins el moment, amb algunes modificacions que han de marcar les prioritats del moment. Les tres àrees són: Àrea d’Habitatge, Urbanisme i Espai Públic; Àrea de Presidència i Serveis a les Persones i Àrea de Serveis Centrals, Economia i Indústria. En aquest sentit, Joan Carles Sánchez ha explicat que, a grans trets, els eixos centrals de la gestió municipal són les polítiques d’habitatge, l’educació i la dinamització de la economia.

El tinent d’alcalde Ramon Burgués encapçala l’Àrea de Serveis a les Persones i Presidència, on a part de mantenir la regidoria d’Educació, n’assumeix la de Presidència. Marta Farrés manté la regidoria de Serveis Socials i Josep Ayuso la d’Esports. Quim Carné manté Drets Civils i assumeix la regidoria de Cultura. Cristina Moreno manté Salut i incorpora el programa de Gent Gran.

L’Àrea d’Habitatge, Urbanisme i Espai Públic estarà dirigida per la tinenta d’alcalde Marta Farrés, que a més tindrà les funcions delegades d’Habitatge. En aquesta regidoria s’hi inclou també la gestió de VIMUSA. La regidoria d’Urbanisme passa a estar dirigida pel tinent d’alcalde Josep Ayuso. El regidor recent incorporat Cristian Sánchez assumeix les funcions de Policia i Espai Públic. Per últim, com a novetat, la regidoria de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes l’assumeix el regidor Lluís Monge, que es manté també al capdavant de la regidoria de Relacions Ciutadanes.

L’Àrea de Serveis Centrals, Economia i Indústria tindrà com a responsable la tinenta d’alcalde Montserrat Capdevila, que manté les seves responsabilitats al front d’Indústria i Vapor Llonch i incorpora el programa transversal d’Smart City i 2.0. Tindrà la responsabilitat de coordinar tots els temes relacionats amb la promoció econòmica, treball, formació, innovació i indústria; Capdevila també serà la responsable del programa transversal Smart City, així com de la incorporació de l’Ajuntament a les eines 2.0 i e-administració.

Ramon Burgués es manté com a regidor d’Economia i Recursos Humans i Carles Bosch com a regidor de Comerç, Consum i Turisme.

 ESTRUCTURA

 Àrea de Presidència i Serveis a les Persones 

-         El tinent d’alcalde president de l’àrea serà Ramon Burgués, que tindrà també les atribucions delegades de Presidència i Educació.

En aquesta mateixa àrea s’integraran totes les regidories que es dediquen fonamentalment als serveis a les persones. Les responsabilitats es reparteixen de la manera següent: 

-         Quim Carné: Cultura i Drets Civils i Ciutadania

-         Josep Ayuso: Esports

-         Marta Farrés: Serveis Socials

-         Cristina Moreno: Salut i Gent Gran 

 

Àrea d’Habitatge, Urbanisme i Espai Públic 

-         La tinenta d’alcalde d’aquesta àrea serà Marta Farrés, que tindrà delegada la direcció d’Habitatge, que també inclou la gestió de VIMUSA.

En aquest mateix àmbit s’integren tres regidors més, que tindran les responsabilitats següents: 

-         Josep Ayuso: Urbanisme

-         Lluís Monge: Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes i Relacions Ciutadanes

-         Cristian Sánchez: Espai Públic i Policia

 

Àrea de Serveis Centrals, Economia i Indústria 

-         La tinenta d’alcalde d’aquest àmbit serà Montserrat Capdevila, que coordinarà tots els temes relacionats amb la promoció econòmica, treball, formació, innovació i indústria; el programa transversal Smart City, així com la incorporació de l’Ajuntament a les eines 2.0 i e-administració.

En aquesta mateixa àrea es mantenen dos regidors més, que tindran les responsabilitats següents: 

-         Ramon Burgués: Economia i Recursos Humans

-         Carles Bosch: Comerç, Consum i Turisme