PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

S’inicien els treballs per reparar l’esfondrament d’una part de la calçada del carrer de Calderón

Mentre s’allarguin els treballs es modificaran alguns recorreguts dels autobusos urbans

Avui s’han iniciat els treballs per reparar l’esfondrament d’una part de la calçada del carrer de Calderón, en el tram ubicat entre els carrers de Corominas i Estrella. Mentre durin les obres, el carrer romandrà tallat al trànsit i és per això que algunes línies d’autobús urbà desviaran els recorreguts.

És el cas de les línies 4,7,10 i 12 de dies feiners i dissabtes, que en el seu itinerari cap a la ronda de Ponent, circulen pel carrer de Calderón. Aquestes línies faran parada a tocar del Mercat Central i es desviaran per Jovellanos, rda. Zamenhof i plaça de Catalunya, per agafar novament la ronda de Ponent i continuar els recorreguts habituals.

Els dies festius, i per no perdre el servei al centre, les línies F1-F2 i F3 baixaran pel carrer de Gràcia, faran parada al Mercat Central, i es desviaran, com el cas anterior per Jovellanos, ronda de Zamenhof i plaça de Catalunya, continuant per la ronda de Ponent.

D’altra banda, i amb l’objectiu de complir horaris i mantenir la sincronització amb la resta de línies de festius, la F4 no podrà fer aquest desviament i continuarà recte per ronda de Zamenhof fins a la plaça de Catalunya i ronda de Ponent. Sí que mantindrà la parada a l’intercanviador de Zamenhof, que serà la que, en aquest cas, donarà servei a la zona del centre.