PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell celebra el Dia Mundial de la Salut amb activitats sobre el benestar emocional

Sabadell celebra el Dia Mundial de la Salut amb activitats sobre el benestar emocional

La salut mental de la població encara és un repte a nivell global i per això el programa d’activitats a Sabadell se centrarà en el benestar emocional i la salut mental.

Les activitats tindran lloc a la Biblioteca de Ponent entre el 9 i el 12 d’abril, en el marc de les accions promogudes per la taula de salut comunitària, coordinada per l’Ajuntament. El Club social la Xamba (Salut Mental Sabadell), el Centre d’Atenció Primària Can Rull-Can Llong i l’equip municipal de Salut Comunitària seran els dinamitzadors de les propostes.

La majoria de les activitats són obertes a la ciutadania, com per exemple els contes sobre l’educació en valors, el cinefòrum a partir de la projecció de la pel·lícula “Momo, el vol del núvol” o els tallers de Txi-Kung (meditació en moviment). Els dies 10 i 11 d’abril la proposta intergeneracional “Aprenem i juguem per millorar les nostres habilitats socials” es realitzarà, en format tancat, per al Grup de Joves de l’Esquitx i per a usuaris i usuàries del complex de Gent Gran Alexandra.

Les inscripcions a les activitats es poden fer presencialment a la Biblioteca de Ponent (plaça d’Ovidi Montllor, 5) , per telèfon al 93 717 39 74 o bé per correu electrònic: bibliodeponent@ajsabadell.cat