PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Nova Assessoria d’Habitatge a l’Oficina Jove de Sabadell

Nova Assessoria d’Habitatge a l’Oficina Jove de Sabadell

A més, amb la creació de la nova assessoria, es posen a disposició tant a la web com en format paper els següents materials informatius:

  • Infoexprés: FAQS sobre el Lloguer: què hem de tenir en compte quan signem un contracte de lloguer?
  • Infoexprés: Habitatge: Llogar?, Compartir?, Comprar?

Dins de la programació de l’Oficina Jove, que inclou xerrades, tallers i sessions informatives, el proper 15 de maig a les 17 h es durà a terme la xerrada virtual “Allotjaments per a estudiants”, a través del canal d’Instagram @sbdjove (no cal inscripció prèvia).

La d’Habitatge és la vuitena assessoria de l’Oficina Jove de Sabadell, juntament amb les d’Associacionisme, Punt Lila, Educació i Formació, Acompanyament Emocional, Mobilitat Internacional, Drogues i Pantalles i Ocupació.

Les assessories s’adrecen a joves d’entre 12 i 29 anys, professionals i/o famílies i ofereixen atenció directa, gratuïta i confidencial. Cal demanar cita prèvia al telèfon (93 745 33 01), al Whatsapp (689 32 19 45) o al correu electrònic oficinajove@ajsabadell.cat 

Per a més informació, es pot visitar presencialment l’Oficina Jove de Sabadell, al carrer Blasco de Garay, 19, així com la seva web www.sabadell.cat/joves