PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell celebra Sant Jordi amb més d’una seixantena de propostes literàries i múltiples activitats per a tots els públics

Sabadell celebra Sant Jordi amb més d’una seixantena de propostes literàries i múltiples activitats per a tots els públics

El programa literari, que ja s’ha iniciat, inclou diferents actes on més d’una quarantena d’autors i autores presenten les seves novetats bibliogràfiques a la sala d’actes del Gremi de Fabricants (carrer de Sant Quirze, 30). Bona part d’aquests creadors i creadores seran presents a la tradicional signatura de llibres prevista per al 23 d’abril al Racó del Campanar.

Entre les activitats, destaca l’homenatge a la poeta Ester Xargay aquest dijous, 18 d’abril, al Teatre Principal.

D’altra banda, i pel que fa a les biblioteques, el programa de Sant Jordi preveu mostres bibliogràfiques, presentacions de llibres per a petits i grans i tallers per a tots els públics per fer punts de llibres o titelles, entre d’altres. També s’organitzen clubs de lectura per a adults i animacions lectores per al públic infantil. Algunes de les activitats, que s’allargaran fins a final de mes, necessiten inscripció prèvia.

Les llibreries de la ciutat també acolliran presentacions d’obres a càrrec dels autors i alguns clubs de lectura amb escriptors convidats.

Diada de Sant Jordi

El programa d’activitats inclou la tradicional signatura de llibres el 23 d’abril, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, al Racó del Campanar. Al voltant de 50 autors locals hi signaran els seus llibres, que es podran comprar a les parades dels llibreters.

A més, la ciutat i les entitats organitzen activitats diverses com actuacions castelleres i sardanes. Els museus municipals prepararan tallers de llibres i roses i visites guiades, a més de la venda de llibres que han anat publicant els darrers anys.