PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell Dansa 2024, unes jornades plenes d’activitats amb tallers i coreografies per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Sabadell Dansa 2024, unes jornades plenes d’activitats amb tallers i coreografies per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

D’acord amb les entitats i atesa la previsió meteorològica, bona part de les propostes es portaran a terme a cobert o en espais tancats. En el cas dels actes que es mantenen a l’espai públic, seran les mateixes entitats les que decidiran traslladar o anul·lar les activitats.

El programa començarà demà divendres, amb diverses mostres de barra clàssica. La primera tindrà lloc de 17 h a 18 h a l’escola de dansa La Nau (c. de Sant Oleguer, 120). I entre les 17.30 h i les 19 h es podrà veure la que es farà a l’escola de dansa KMY Studio (c. de Sant Pere, 7).

Dissabte, dia 27, es continuarà la celebració amb una altra mostra de barra clàssica a càrrec de l’Escola Mònica Escribà, de 10 h a 12 h, a la plaça del Treball. A les 12 h tindrà lloc la tertúlia dramatitzada Tot allò que encara no t’havia dit. Ballant amb Magrinyà, al Casal Pere Quart. A continuació, a les 13 h i també al Casal, hi haurà la projecció de les peces de videodansa 2024.

Per tancar les activitats de dissabte, en horari de 18 h a 20 h i a la Sala 1 de l’Estruch, tindran lloc mostres i tallers participatius. Entre els continguts, es podrà veure una performance de dansa inclusiva de l’Associació Petit Món i AME, sota el lema #stopcanviclimatic.

Finalment, diumenge, 28 d’abril, d’11.30 h a 13.30 h, hi haurà una ballada de sardanes a la plaça del Gas, a càrrec de l’Agrupació Cultural Folklòrica Sabadell Sardanista. I de 17.30 h a 20 h, a la Fira Sabadell, la tradicional mostra de dansa, a càrrec d’escoles de dansa i entitats de la ciutat.