PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Vapor Llonch obre el període de sol·licitud d’un nou curs de gestió administrativa per a persones en atur

Les persones interessades a inscriure’s en aquesta activitat han d’assistir prèviament a una sessió  informativa

L’Ajuntament de Sabadell manté obert el període d’informació i de presentació de sol·licituds al curs d’Activitats de Gestió Administrativa gratuït per a persones en atur amb un nivell mínim exigit d'entrada del graduat en ESO o equivalent. En concret, les persones que compleixin aquests requisits i estiguin interessades a optar a alguna de les 30 places del curs poden participar en una sessió informativa els dies 3 o 11 de juliol de 2013 al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32). Per assistir a alguna de les sessions informatives cal confirmar prèviament l’assistència trucant al telèfon 93 745 32 23 en horari de 9 del matí a 2 de la tarda i de 4 a 2/4 de 7 de tarda.

Aquesta oferta formativa s’emmarca dins el programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives). Aquest és un projecte de formació ocupacional subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, promogut per la Fundació Inform, que té com a finalitat la qualificació de persones en atur en el camp de l’administració i la gestió d’empreses per tal d’assolir un perfil administratiu polivalent per a pimes, mitjançant la metodologia de la simulació d’una empresa, reproduint situacions reals.

En aquesta empresa simulada s’utilitzen les eines i els documents d’una empresa real i se segueixen els circuits administratius habituals d’un centre de treball. Aquest sistema s’ha implantat a més de 200 centres educatius distribuïts arreu d’Espanya. El conjunt de totes aquestes empreses forma una xarxa de relacions comercials d’empreses simulades que es relacionen entre se a escala estatal i internacional.

El període de formació està previst iniciar-lo la darrera setmana de juliol de 2013 i finalitzarà el 31 de gener de 2014 (a l’agost no hi haurà classe), amb un total de 890 hores de durada de les quals 650 hores són presencials, 160 hores en línia i 80 de pràctiques en empreses. Les persones que finalitzin el curs obtindran un Certificat de professionalitat de Nivell 2 (Activitats de Gestió Administrativa).

T@lentum formació

El programa SEFED de l’Ajuntament de Sabadell va començar la seva activitat al 2010 i  té la seu al Centre de Formació Ocupacional Cal Molins on acull un aula adaptada per a recrear una oficina administrativa. En aquest cas, l’empresa simulada és diu “T@lentum formació”, una empresa de serveis que es dedica a la formació contínua de persones adultes i a la venda de subministraments de material didàctic i de programes informàtics.