PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch proposa un concurs de receptes per a professionals i aficionats a la cuina

L’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch obre un concurs de receptes tant per a professionals com per a aficionats a la cuina. La finalitat és poder incorporar el plat proposta a l’oferta de bufet lliure del Vapor Llonch la setmana del 15 de juliol, dedicada a la cuina de tapes. Totes les persones que desitgin participar poden presentar les seves receptes de tapes fredes, calentes o dolces entre l’1 i 8 de juliol de 2013. Cada participant podrà enviar un màxim de tres receptes, una de cada categoria de plat.

El Jurat integrat pel responsable i el cap de cuina de l’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch valoraran l’originalitat i creativitat de les propostes, així com la introducció de criteris per l’aprofitament de les sobres dels àpats o d’aliments susceptibles de ser malbaratats, com a mínim en un ingredient i criteris per prevenir que sobri menjar.

A cada recepta s’ha de fer constar el títol de la recepta, el número de persones per a qui va adreçada, el llistat d’ingredients indicant els seus pesos i volums, l’explicació detallada de l’elaboració del plat amb temps i temperatures de cocció i adjuntar una fotografia o dibuix de la presentació del plat. Les receptes s’hauran d’enviar preferentment per correu electrònic com a arxiu adjunt a escolahostaleria@ajsabadell.cat. Alternativament, es pot lliurar presencialment a l’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) en horari de 9.30 a 14.00 de dimarts a divendres.

En tots dos casos cal informar de les dades de contacte de la persona participant. El dimecres 10 de juliol el veredicte del Jurat es donarà a conèixer a través de la pàgina de Facebook del Vapor Llonch <facebook.com/VaporLlonchSabadell>. La persona guanyadora rebrà com a premi un dinar per a dues persones al restaurant del Vapor Llonch la setmana del 15 de juliol.

L'Escola d'Hostaleria - Restaurant Vapor Llonch funciona a Sabadell des de fa més de 20 anys. En aquest espai es forma a professionals de la restauració (cuiners i cambrers) i posa a disposició de l’alumnat un espai on poder fer pràctiques reals. D’aquesta manera, s’ofereix un bufet lliure a l'hora de dinar que permet a l'alumnat una completa formació teoricopràctica de cuina i servei. De fet, s’ofereix la possibilitat de degustar una cuina equilibrada i sana on cada setmana es pot trobar una oferta renovada de plats de cuina mediterrània i de mercat elaborats pels aprenents de cuiners i amb el suport de sala dels aprenents de cambrers.

D’altra banda, l'Escola d'Hostaleria del Vapor Llonch proposa una oferta formativa adreçada a persones que es volen introduir al món de la cuina, còctels o  el tast de vins. Qualsevol persona amb interès per la gastronomia pot participar en aquests cursos, la majoria dels quals es desenvoluparan en una única sessió de tres hores de duració.