PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Demà dijous s’inicia el Festival d’Estiu 30 Nits

L’espectacle inaugural és a càrrec de Divines que presenten Enchanté!

Demà, dijous 27 de juny, a les 10 de la nit, el Teatre La Faràndula oferirà l’espectacle inaugural del Festival d’Estiu 30 Nits a càrrec de Divines que presenten Enchanté!

Divinas està format pel conegut trio de Carla Móra, soprano; Irene Ruiz,  mezzosoprano i Marta Móra, contralt.

Després dels celebrats espectacles Sing! Sing! Sing! i Chocolat!, el trio Divinas presenta Enchanté!, una incursió en la música europea dels anys trenta i quaranta del segle XX, amb ressons de cabaret burlesc i glamour decadent. Acompanyades per un pianista i un clarinetista, les veus de Divinas desgranen la història del petit Cafè Enchanté, punt de trobada d’artistes, bohemis, intel·lectuals i membres de la Resistència. Nostàlgia, comicitat i un punt de sàtira política es donen la mà en un espectacle que respira l’ambient del París a punt de ser envaït per les tropes alemanyes.

Aquest concert està organitzat per Joventuts Musicals de Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell.

14 anys del Festival

Del 27 de juny al 28 de juliol, la cultura torna a ser protagonista dels espais de la ciutat amb una seixantena d’espectacles amb propostes de teatre, música, dansa, circ i imatge.

Com a espais a l’aire lliure del festival es mantenen el pati del Museu d’Art, la plaça del Doctor Robert, la plaça del Mercat Central, la plaça de Matagalpa, l’Amfiteatre de l’espai Cultura Sabadell i el pati de la Casa Taulé (seu de l’Alliança Française). Enguany s’hi suma, com a novetat, el parc de Can Gambús. Altres espais que acolliran programació d’aquesta edició del festival són el Teatre Municipal La Faràndula, l’espai Àgora Sabadell, el The Wild Geese i el Teatre de Ca l’Estruch i el BarEstruch.

Més informació a www.sabadell.cat/cultura