PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Govern de Sabadell visita el barri de Can Puiggener

Donant continuïtat a la sèrie de jornades que s’estan portant a terme als diferents barris de Sabadell, el Govern municipal es va traslladar durant la jornada d’ahir dijous a Can Puiggener. A la zona, l’alcalde, Joan Carles Sánchez, acompanyat per regidors i tècnics municipals, es va entrevistar amb els representants de les entitats veïnals, va intercanviar impressions amb professionals que treballen en diferents àmbits al barri i va visitar diversos espais d’aquesta zona de la ciutat.

En paraules de l’alcalde, “per qualsevol responsable de l’administració és molt positiu i enriquidor visitar qualsevol zona del territori per copsar de primera mà les inquietuds, problemes i demandes dels veïns i veïnes i poder actuar-hi en conseqüència. En aquest marc, aquestes visites són encara més útils i imprescindibles en zones amb problemàtiques o necessitats determinades o on es deixen notar amb més intensitat els efectes de la crisi econòmica”.

Durant la jornada, l’alcalde i representants del govern municipal es van reunir amb les associacions de veïns de Can Puiggener i de Can Puiggener Nord. També amb l’equip de treballadors i educadors socials que treballen al centre cívic del barri, amb els responsables de l’Espai Jove de Can Puiggener i de la Biblioteca i amb els professionals municipals que assessoren les comunitats de veïns.

Precisament a Can Puiggener s’està portant un pla integral per tal de coordinar tots els serveis i accions que des dels diferents departaments municipals s’impulsen amb l’objectiu de fomentar la cohesió social i la convivència. En aquest sentit, s’estan portant a terme accions per millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes, per millorar l’atenció a infants i joves, en l’àmbit de l’habitatge i també de suport a les comunitats de veïns, entre altres.

Així mateix, cal recordar que al document La Política municipal d’habitatge: accions i estratègies prioritàries en el context actual, aprovat dimarts pel Ple Municipal, es contempla, entre altres línies de treball, la intervenció en l'àmbit comunitari i també en el territorial, posant l'accent en aquelles comunitats de veïnatge i en aquells barris que requereixin més atenció. Entre les mesures, es proposa incrementar els recursos específics per treballar més intensament a Can Puiggener, en el marc de l’acció integral que s’està portant a terme al barri.