PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde de Sabadell remarca l’Educació com a prioritat en l’acte institucional d’inici de curs

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, va insistir novament en la necessitat d’apostar per l’Educació com a prioritat en l’acte institucional d’inici de curs que es va celebrar ahir a l’Institut Jonqueres. Durant la trobada, Sánchez va afirmar que "apostar per l'educació és apostar per formar ciutadans exigents, crítics i en definitiva més lliures". En aquest sentit, va explicar que l’Ajuntament ja fa temps que treballa en aquesta línia. “Per això, entre moltes altres accions, aquest any hem dotat amb gairebé 800.000 euros la compra de material escolar, llibres i menjadors escolars. Podem dir que on la Generalitat no ha pogut arribar hi ha arribat l'Ajuntament, que tot i no tenir-ne la competència, ho considera una qüestió fonamental", va comentar l’alcalde.

L’acte d’inici de curs va comptar, a més de Joan Carles Sánchez, amb la presència del director dels Serveis Territorials al Vallès Occidental del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Lluís Baulenas; el regidor d’Educació de l’Ajuntament, Ramon Burgués; el coordinador del Servei Educatiu Vallès Occidental I, Carles Augé; i la directora de l’Institut Jonqueres, Montserrat Moragas.

Durant la trobada, es va presentar el Programa municipal Ciutat i Escola, que enguany ofereix un total de 314 activitats, de les quals 47 són noves, i el Pla de suport i acompanyament a centres i professorat en els seus projectes educatius. Així mateix, el director del CESIRE-CREAMAT (Centre de recursos per ensenyar i aprendre matemàtiques), Anton Aubanell, va pronunciar la conferència Geometria amb bombolles de sabó.