PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La 2a edició de la Fira del Comerç de Sabadell obre demà amb prop de 30 activitats d’oci gratuïtes per a tots el públics

La 2a Fira Comerç de Sabadell arriba a Fira Sabadell (entrada pl. de la Sardana, 7) aquest cap de setmana. La inauguració oficial del certamen tindrà lloc demà dissabte, 16 de novembre, a partir de les 10 del matí i comptarà amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch i representants de les Associacions de Comerciants. Durant l’obertura, els Castellers de Sabadell també faran pinya amb el comerç local oferint una petita actuació.

L’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell amb el suport de les Associacions de Comerciants de Sabadell, organitza aquesta mostra del comerç local, en la qual més de 60 establiments exposaran les darreres novetats dels seus productes i serveis. Els expositors oferiran, així mateix, al públic assistent la possibilitat de beneficiar-se de promocions especials i sortejos per les compres que s’efectuïn en el marc d’aquesta Fira. El visitant podrà trobar des de roba i complements a productes d’alimentació, cosmètica o fotografia, entre molts altres.

La Fira es presenta, per tant, a la ciutadania com un espai d’accés lliure on poder comprar de tot, però a la vegada poder gaudir d‘un complet programa de propostes d’oci per a tota la família. En concret, s’han previst prop de 30 activitats. Així, s’ha reservat un gran espai per a propostes especialment dissenyades per infants. Per a nens i nenes de 0-3 anys es desenvoluparan al llarg dels dies de la Fira espectacles de titelles i ball. A la vegada, les famílies amb infants de fins a tres anys podran visitar la zona de jocs dissenyats especialment per aquesta edat.  Per als nens i nenes més grans també hi haurà activitats dirigides com pintura de cara i tallers creatius com decorar una bossa de comprar o elaborar un moneder. A més, per completar la programació s’han previst activitats de maquillatge.

D’altra banda, es preveu un conjunt de propostes d’oci adreçades a tots els públics portades a terme pels propis expositors a l’espai showroom que s’habilitarà l’interior del recinte. Des de tallers de preparació de sushi, i de gin tònics a classes d’elaboració d’embotits. També hi haurà cabuda per conferències sobre la quiropràctica, demostracions de la tècnica de decoració scrap i una passarel·la amb les darreres tendències en perruqueria, a càrrec del Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca. D’altra banda, s’han previst exhibicions de gimnàstica rítmica, a càrrec del club esportiu Ramar i espectacles de màgia per animar la Fira.

A més, a l’exterior del recinte firal s’instal·larà una fira d’atraccions i  s’ha previst desenvolupar l’activitat “Juga a bàsquet” amb la secció de bàsquet del Club Natació Sabadell.

Difusió

L’organització ha repartit 75.000 butlletes pel sorteig de 10 vals de compra de 100 euros en productes i serveis dels més 60 expositors de la Fira. La distribució s’ha fet en llocs de gran afluència de públic, tant de Sabadell i dels municipis de l’entorn com a Barcelona. L’objectiu és atreure compradors per al comerç de la ciutat alhora que es premia aquesta fidelitat. Per participar en el sorteig d’aquests talonaris, cal dipositar una butlleta de participació a les urnes que s’instal·laran a l’interior de la Fira del Comerç i que també es poden descarregar des del web www.sabadell.cat/comerc. El sorteig es farà en un acte públic a la Fira del Comerç de Sabadell, el diumenge 17 de novembre a 2/4 de 8 de la tarda. D’altra banda, les persones que facin alguna compra en algun dels expositors de la Fira automàticament tindran un val 2x1 per la fira d’atraccions que estarà instal·lada a la plaça de la Sardana amb motiu del certamen.

Entrada gratuïta

Fira del Comerç es podrà visitar dissabte i diumenge de  10 del matí a 8 del vespre. L’entrada és gratuïta. Per a més informació i conèixer el programa complet de Fira del Comerç es pot consultar el web www.sabadell.cat/comerc.